Inger Christensen – Samlede digte

Der er en orden. En systematik. Som ikke altid er fremtrædende. Men der er en orden i livet. Og i digtene. I digtene. I digtene. I digtene. I Inger Christensens digte.

Der er en verden. Der er eksistens. Tid der går. Levende kroppe. Liv der svinder. Og død. Og det er fortløbende tydeligt. I digtene. I digtene. I digtene. I Inger Christensens digte.

De er tidsløse. Ordene står i dag lige så stærkt som i 1963, 1969, 1981, 1991 eller hvornår hendes (mester)værker udkom. De er komplekse, og som skrevet indlejret i systematik, men de er ikke svære. De er til at gå til uden videre. Digtene. Digtene. Digtene. Inger Christensens digte.

Ordene og verden i en udveksling. Ord der skaber verden. Verden der viser sig i ord. Det konkrete og formløse. Det tidslige og det uden for tid. Sådan er digtene. Lige hér. Sansende. Tilgængelige. Og alligevel med lag af underliggende væverier af systemer og en svævende tidsløshed.

Det er svimlende god læsning – hvilket allerede er skrevet tusinde gange undervejs og gentaget efter Inger Christensens død i 2009. Nu står det også her. Om Digtene. Digtene. Digtene. Inger Christensens blærede digte.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Inger Christensen – Samlede digte”

  1. 9 Fulvestrant in combination with ribociclib has shown improved PFS in patients with HR HER2 metastatic breast cancer who have not received any prior treatment or as much as one line of prior endocrine therapy azithromycin cost

  2. Eighty percent of those cancers are fueled in part by estrogens clomid over the internet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *