Farvel til den blinde tro på vækst – Kbh læser

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Marts: Samtale med professor Jesper Jespersen (RUC) og Nille Skalts (Spark) om d. 1. marts.

En af forudsætningerne for at bevæge os mod en bedre og mere bæredygtig verden er, at vi forlader den blinde tro på vækst. Ideen om uendelig kvantitativ vækst er selve roden til vores problemer, ikke løsningen. Forfatter til bl.a. “Bevidst Ledelse”, Bo Heimann, inviterer sammen med Jesper Jespersen, professor i økonomi v. RUC og iværksætter Niels Skalts til dialog omkring vækstparadigmet og opgøret med det.

Jesper Jespersen lægger for med at ridse udfordringer og muligheder op i den prekære situation vi står i: kan bæredygtighed og økonomisk vækst sket samtidigt?

Bo Heimann, aktuel med bogen Bevidst Ledelse, vil give kort oplæg om, hvordan han arbejder med det personlige lederskab, systemisk tænkning og formål.

Nille Skalts, stifter af 4-sektor virksomheden Spark (http://www.sparkcph.dk/), arbejder med bæredygtige virksomheder i den internationalle certificeringsramme for “B Corporations”. Hun vil fortælle om, hvordan nogle virksomheder tager stort ansvar på sig, der rækker ud over det gængse CSR.

Aftenen er en del af festivalen Kbh Læser og arrangeret med Forlaget Mindspace.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Udgivet

i

af

Tags: