Loading...


2018

Organisationsudvikling hos bla. Electrolux og King for Speak First, Norden for Soul Works og Erhvervsstyrelsen for New Practice.


2016

Artikel: Slaveri var også en helt acceptabel forretningsmodel engang… Kapitalismen, som vi kender den, er døende. Vi er midt i et opgør med en masse forhold og tankeformer, vi hidtil har taget for ‘normale og acceptable’ – det industrielle landbrug er det oplagte eksempel. LÆS

Anmeldelse af Bevidst Ledelse hos Dansk Psykolog Forening. LÆS

Artikel om Bevidst Ledelse bragt hos Lederne. LÆS

Artikel om den spirituelle lærer Richard Moss og hans forhold til Thomas Evangeliet (bragt i Nyt Aspekt). LÆS

 

Seneste bogudgivelse, maj 2016:

Bevidst Ledelse
– succes som leder i det nye paradigme med buddhistisk visdom

En bog om ledelse i det nye paradigme – om neuroscience, emotionel intelligens, resiliens, bæredygtighed, Mindfulness og alt det andet, der er med til at forme den måde vi leder hinanden og andre på i dag.

 

“Dette er en ambitiøs bog, der bygger på buddhistisk filosofi og inddrager tanker fra Descartes, Aristoteles, Einstein og Adam Smith. Men vi ledere har brug for at være ambitiøse! Pointerne og redskaberne i denne bog er vigtige og yderst relevante i en tid, hvor vi er udfordret af økonomien, migration, terrorisme og klimakrise. Virksomheder har sammen med staterne en central rolle i forhold til at finde løsninger og svar på disse enorme udfordringer. Og den enkelte leders bevidsthed er helt afgørende. Efter endt læsning, giver det mening, at en god leder i dag bør være interesseret i bevidsthed fremfor flere værktøjer. Ledere må se sig selv og deres organisation som værende forbundet med hele verden.”

– Christian Stadil, Owner Thornico A/S

 

2015

 

Artikler på Levekunst.com

Det spændende medie levekunst.com har publiceret tre af mine artikler på engelsk:

Re-thinking Mindfulness, Wake up time – thoughts on reinventing society og Spiritual Bypasing.

Læs alle mine artikler her

 

APP – Heimann Mindful

APP´en ´Heimann Mindful´ er ny klar til download i APP Store (iPhones) og Google Play (Androids). App’en Heimann Mindful introducerer dig for en grundlæggende forståelse for filosofien i Mindfulness og hjælper dig i gang med at praktisere via guidede øvelser. En voksende mængde af forskningsresultater viser, at en daglig Mindfulness-praksis giver overskud og robusthed i form at fokus, ro og større empati. Denne applikation giver dig mulighed for at træne dig til:

* Ro og afspænding
* Klarhed og fokus
* Energi og overskud
* Effektivitet og handlingsorientering

Heimann Mindful indeholder fire guidede meditationer med forskellig varighed fra 10 til 15 minutter, der er lette at integrere i en travl hverdag. Du får indsigt i filosofien bag mindfulness og introduceres til teknikkerne i mindfulness. Du opnår bevidsthed om, hvordan du vil opleve modstand, og indføring i at sidde rigtigt, når du praktiserer. Ved hjælp af de gode råd i Heimann Mindful app’en, kan du gøre selv din arbejdsdag mindful

Download dem her APPLE ANDROID

 

 

2014

 

Nye E-bøger på saxo.com

Både antologien ‘Hvad er ego?’ med bla. Eckhart Tolle, Gangaji, Richard Moss og Erik Pema Kunsang og bogen om Mindfulness og buddhistisk filosofi ‘Skab frihed i dit sind‘ er ude som E-bøger nu på Saxo.com

 

Coaching i Nyt Perspektiv

Bo Heimann har skrevet kapitel om Mindfulness og coaching i ny antologi fra Hans Reitzel: ‘Coaching i Nyt Pespektiv’. Læs mere her.

 

Nye Artikler

To nye artikler om henholdsvis Gregg Braden og Dan Millman.

 

Scharmers Teori U i Sproglaboratoriet

‘Sproglaboratoriet’ på P1 d. 17. marts: I dialog med journalist Helle Solvang om Scharmers Teori U. Lyt