Loading...

 TEAMUDVIKLING/PROCESKONSULTATION/VÆRDIER

Bedre samarbejde? Assertiv kommunikation? Større forståelse for jeres forskelligheder? Et fælles værdigrundlag? Udgangspunktet for at arbejde med fællesskabet kan være forskelligt, men det ønskede mål er altid en styrkelse af samme fællesskab. Og ofte giver det inspiration at have en uvildighed tredjepart på banen!

 

Workshops og udviklingsforløb skabes fra bunden til den enkelte kunde. Hvad er dit behov?

 

VÆRDIER – aktiv og involverende workshop over to-fire dage, hvor vi arbejder indefra og ud med at finde de værdier/adfærdsnormer, der dels kendetegner jer og dels kan hjælpe jer videre. Bygget op omkring 4D-modellen fra Appriciativ Inquery: Discover, Dream , Design & Destiny. Kan evt. kombineres med meditations-undervisning og Teori U-proces (eller decideret retræte for de visionære).

 

TEAMUDVIKLING/PROCESKONSULTATION – workshops over en til tre dage, hvor vi fx med udgangspunkt i arbejde med Enneagrammet eller DiSC Personligheds-profil finder større forståelse for vores forskelligheder – mht. hvad der motiverer os og hvordan vi kommunikerer. Kan evt. kombineres med træning i coachens grundlæggende færdigheder (opmærksomhed og aktiv lytten) og undervisning i meditation.

 

Kontakt mig på tlf +45 20 83 85 88.

 

 


Add Comments