Loading...
Silent Mindfulness Retreat

Silent Mindfulness Retreat

Tre dage i stilhed – en unik mulighed for ro, fordybelse og klarhed over værdier og (for)mål

Næste gang: 12-15 april 2018 (Møn Retreat Center)

Læs Berlingske Tidendes og Feminas reportager fra silent retreat med Bo Heimann her

I årtusinder har mystikere brugt stilheden til at lære sig selv bedre at kende. På dette retreat vil vi på samme måde bruge tre dage til at rejse ind i stilheden, for at få mulighed for at betragte og mærke os selv på nye og dybere niveauer.

Vi vil trække os tilbage fra alle ydre distraktioner og stimulanser på en smukt retreatsted på Møn. Dette er en radikal metode til at finde ro, fordybelse og klarhed over værdier og mål, som ikke er mulig at opnå hjemme i hverdagslivets kendte omgivelser.

Vi vil med fokus på langsomhed og stilhed arbejde med guidede meditationer (primært Shamatha og Vipassana, også kendt som ‘Mindfulness’), silent walks i naturen, self inquiry, og med kroppen (hathayoga), for at afstresse og afslappe den. Vi taler ikke sammen og undgår al øjen- og kropskontakt. Vi fokuserer hver især på vores indre liv, stilheden og afslappelsen.

Retreatet er derfor en unik mulighed for møde sig selv: Hvem jeg er? Hvilke historier fortæller jeg om mig selv og verden? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen?

Ingen ydre distraktioner: Stilheden er et voldsomt fænomen for os moderne mennesker, der kender så lidt til den. Blot tre døgn døgn i stilhed, lange meditationer og fysiske øvelser vil betyde, at dette retreat – paradoksalt nok, for det handler om at give slip og blive rolig – vil blive oplevet som krævende for de fleste. Et stort og ægte ønske om ro, fordybelse og selvindsigt er derfor en præmis for deltagelse.

Vi vil på retreatet rette al opmærksomhed mod vores indre liv – det vil derfor ikke være muligt at medbringe mobiltelefon, computer, litteratur, tobak, kaffe, alkohol, slik, løbesko (eller andet, der vil kunne forstyrre stilheden og langsomheden). Som deltager opfordres du til at opnå accept i dit bagland for, at du ikke vil kunne kontaktes under retreatet. I nødstilfælde kan Bo Heimann kontaktes på tlf. +45 20 83 85 88.

Næste gang:

Vi mødes torsdag kl. 17:30 og slutter søndag senest kl. 16:00.

Sted: Møn Retreat Center, Vollerupgade 2, 4792 Askeby


Pris private: Enkeltværelse kr. 3.200,- Prisen inkluderer tre daglige vegetariske, økologiske måltider (uden sukker) og the med frugt for- og eftermiddag.

Medbring: varme sokker/sko til indendørs brug, sweater/tæppe til meditationsbrug, vækkeur, løst fritidstøj til yogaøvelser, lommelygte, overtøj/fodtøj til vandreture på mark og i skov, og evt. tæppe og pude/skammel til meditationsbrug.

Tilmelding: Din plads på dette retreat er sikret, når du har modtaget bekræftende svar på din mail sendt med navn, adresse, telefonnummer til mail@boheimann.com. Ved afbud op til en måned før retreat tilbageholdes kr. 800,- i administrationsomkostninger; derefter refunderes intet (hvis retreatet aflyses fra arrangørside, får du selvsagt det fulde beløb tilbage).

Vigtigt ifb. med tilmelding: Din tilmelding er samtidigt dit forpligtende tilsagn om, at du grundlæggende er sund og rask, ikke er misbruger af alkohol og div. rusmidler/stoffer, ikke lider under depressioner eller har andre psykiske diagnoser, og at du tager dit fulde ansvar for dit helbred og dine handlinger under og efter retreatet. Kontakt Bo Heimann, hvis du lider du af kronisk sygdom, som du mener på en eller anden måde kan have indflydelse på din deltagelse.

Bo Heimann har faciliteret disse silent retreats sinde 2007. Han har siden 1992 studeret verdens visdomstraditioner, har rejst gentagne gange i meditationens hjemland, Indien, hvor han har udforsket meditation, yoga og stilhed i forskellige ashrams. Bo er elev af Chökyi Nyima Rinpoche og Erik pema Kunsang og har igennem årene deltaget på retreats med bla. Jes Bertelsen og Eckhart Tolle.

Kontakt Bo Heimann

RING NU på +45 20 83 85 88 eller send E-mail