Loading...
Eksistentiel Coaching

Eksistentiel Coaching – for dig, der vil styrke dine meta-kognitive evner

Fokus i disse sessions er ikke på din personlige historie, men på at kultivere dine meta-kognitive evner; dvs. at hjælpe dig til at se og erkende dine egne tankeprocesser (bekymringer, spekulationer, fikseringer, negative tanker mv.), så du i højere grad formår at tage vare på og ansvar for din opmærksomhed, og dermed forholde dig på nye og mere konstruktive måder til dine egne tanker og følelser.

Vores personlighed/karakterstruktur er et cirkus af et sammensurium af begrænsende vaner, automatiske reaktioner og destruktive tanke- og handlemønstre. Det er begrænset, kan man hævde, hvor meget, vi kan ændre på dét. Men vi kan definitivt ændre på, hvordan vi forholder os til cirkuset.

Meta-kognitive kompetencer giver os netop mulighed for en bedre forholden os til os selv.

 

En session koster 650 kroner (rabat ved aftale om forløb på flere sessioner) varer op til 75 minutter og indledes som regel med en guidet meditation. Afholdes centralt på Frederiksberg.

 

Bo Heimann, M.A. Ledelses- & Organisationspsykologi, er elev af Chökyi Nyima Rinpoche og Erik Pema Kunsang, og har været på retreats med og er stærkt inspireret af bla. Eckhart Tolle, Jes Bertelsen og Faisal Muqaddam.

Bo har tidligere gennemgået det fireårige psykoterapeutiske uddannelsesforløb på Ole Vadum Dahls ID Institut og NLP Master-uddannelsen fra NLP Huset i Valby.

Kontakt Bo Heimann

RING NU på +45 20 83 85 88 eller send E-mail!