Loading...
Foredrag: Bevidst Ledelse. Den 4. Revolution, kriser og hvad det nye paradigme kræver af en organisation

Bo Heimann  giver en levende, underholdende og øjenåbende guided tur i det nye paradigme. 

Virksomheder re-organiserer, fyrer og hyrer i højt tempo, og kæmper med hurtigere og hurtigere forandringer på markederne og stressede medarbejdere. Vi er midt i et paradigmeskifte. Den 4. industrielle revolution er begyndt. Kriserne er blevet det nye normale. Både ledere og medarbejdere længes efter mening og balance.

Ledere er fanget i et krævende krydsfelt. De har brug for at kultivere bevidsthed. Bevidsthed fordi, der er større og mere komplekse systemer og sammenhænge at forstå og agere i. Bevidsthed fordi, de interagerer med og påvirker andre mennesker med hele deresvæsen og ikke kun vores ord og handlinger. Og bevidsthed fordi, at uden selvindsigt formår ledere hverken at skabe tillidsfulde relationer eller blive bevidste om deres organisationers formål – begge dele er en forudsætning for at få genuint følgeskab.

Dette foredrag giver dig en forståelse for, hvordan vi nåede hertil, hvordan det nye ser ud og hvad det kræver af dagens organisationer og ledere af dem.

Bo Heimann skaber en rød tråd imellem bla. følgende punkter:

  • Den åndelige krise bag kriserne
  • 1., 2., 3. og 4. Industrielle revolution
  • Post-kapitalismen
  • The Zero Marginal Cost Society
  • Dele-økonomien
  • Organisations- og ledelses former i det nye paradigme
  • Emotionel og spirituel intelligens
  • Bevidst ledelse

Bo Heimann trækker på mangeårige studier af samfundsforhold, politik, psykologi og filosofi, og vil med dette foredrag åbne dine øjne for mønstre og sammenhænge, du ikke havde forestillet dig. Foredraget vil give dig indblik i bevægelser i de store sammenhænge og hvordan de påvirker dig og din organisation i jeres dagligdag.

Bo Heimann Foredrag
Bo Heimann

Bo Heimann er bachelor i journalistik fra Journalisthøjskolen i Århus og M.A. i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Univesitet.

BEVIDST LEDELSE

Bevidst Ledelse – buddhistisk visdom til ledere af Bo Heimann. Forlaget Mindspace, 2016. Information om bogen her

Kontakt Bo Heimann

RING NU på +45 20 83 85 88 eller send E-mail