Loading...
Det Coachende Lederskab

Det Coachende Lederskab

Nærvær, evnen til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Hvad nu hvis de tre ting er det vigtigste for en leder i dag?

Jeg er sikker på, at det er det vigtigste for en leder i dag! For mange medarbejdere har i dag hverken brug for styring eller kontrol – de har derimod brug for en leder, der virkelig ser og hører dem, tager dem med på råd, motiverer dem, og som hjælper dem til at opleve sig selv som et helt menneske med et meningsfuldt job.

Derfor er lederegenskaber som nærvær, evnen til at lytte og det at kunne stille de rigtige spørgsmål helt centrale.

Det Coachende Lederskab er et kursus over to + én dage, hvor du som deltager lærer coachingens grundlæggende færdigheder med fokus på netop de ovennævnte lederegenskaber. Med to undervisere til max. 14 deltagere deltagere, tilbyder kurset afvekslende og inspirerende undervisning (mix imellem teori og praksis) og personlig feedback.

DAG 1: Hvad er coaching, og hvad er ikke coaching; hvem skal du være som coach; nærværets enorme muligheder, vigtigheden af ægte nysgerrighed, forskellige niveauer af lytten, det værdsættende menneskesyn mm. Deltagerne øver teorien i praksis med hinanden undervejs og får feedback.

DAG 2: Forskellige interveneringsmetoder, flere øvelser med feedback mm.

DAG 3 (opfølgningsdag ca. en måned efter de første to dage): Erfaringer fra coaching i hverdagen, barrierer ifm. coaching, forsøg med coaching på kort tid mm.

Kontakt Bo Heimann

RING NU på +45 20 83 85 88 eller send e-mail