Loading...
Bevidst Ledelse

Bevidst Ledelse

– skræddersyede forløb for ledelsesteams, der er optaget af helheds- og systemisk tænkning og formåls-drevet ledelse

Et transformativt og intensivt læringsforløb for ledelsesteams, der vil fordybe sig i dem selv, deres ledelsesgerning og meningen med deres bidrag til Livet, for at styrke deres performance til gavn for dem selv, deres organisation og omverden.

Vi står midt i et paradigmeskifte (økonomi og miljø er i alvorlig krise, kunder og markeder flytter sig hurtigere og hurtigere og organisationer re-organiserer i ét væk for at optimere og effektivisere), og det er tydeligt, at ‘flere værktøjer til lederens værktøjskasse’ ikke længere er en løsning på udfordringerne.

 

Information om bogen ‘Bevidst Ledelse’ her

 

Udfordringerne kræver, at ledere skal tilegne sig en højere bevidsthed; de skal tænke i større helheder; i mere komplekse sammenhænge; forstå altings indbyrdes afhængighed; kunne hæve sig over deres ego; og de skal være bevidste om deres purpose.

Over 4×2 eller 3×3 dage hen over tre-fire måneder (med 1:1 coaching og læringsopgaver imellem modulerne) inviteres deltagerne til reflektere, føle og sanse ind i:

  • hvad deres purpose som menneske og leder er; hvordan de får sat det meningsfulde i centrum for dem selv og deres medarbejdere
  • hvad der genuint inspirerer dem selv, og hvordan de træder autentisk frem og inspirerer medarbejdere frem for at motivere dem
  • hvordan de ønsker at bidrage til organisationen og verden
  • hvor deres blind spots er og hvordan de kan gøre sig fri af dem
  • hvordan de inspirerer dem selv og deres medarbejdere
  • mekanismerne i tranformativ læring, så de kan initiere transformationer hos  deres medarbejdere/teams
  • tænke i større helheder med overblik, ro og nedsat oplevelse af stress til følge
  • proaktiv tænkning og tagen ansvar på et dybere niveau
  • kreere operationelle og inspirerende planer knyttet op på forretningens mål.

 

Bevidst Ledelse er inspireret af bla. nyeste ledelsesteorier, hjerneforskning, buddhistisk visdom, Teori U, quantum physics, transformativ læringsteori, systemisk tænkning, integrale perspektiver, native american livsvisdom m.m. og bidringer deltagerne tænkning og værktøjer som bla. meditation og Mindfulness, emotionel og spirituel intelligens, self inquiry, coaching, feedback, pro-aktiv målskabelse m.m.

Kontakt Bo Heimann

RING NU på +45 20 83 85 88 eller send E-mail!