Loading...

Heimann Corporate Mindfulness

16 ugers program. Kulturelt Change Management-forløb, der kultiverer stress, samarbejdsformer, glæde og effektivitet. Understøttet af APP.

 

´Culture eats strategy for breakfast´. ´Vanens magt er stor´. Vi kender alle til sandheden i disse udsagn. Derfor er Heimann Corporate Mindfulness et 16 ugers program. Genuine forandringer kan ikke skabes ude- eller ovenfra, men kun indefra.

 

PageLines- iStock_000016461442Small-150x150.jpgLedere og medarbejdere – på tværs af alle fag og brancher – er i dag udfordret af stor travlhed og opgavers kompleksitet. Kravene til dem vil imidlertid næppe blive mindre fremover. Derfor er det afgørende, hvilken indstilling de går til opgaverne med. Mindfulness har vist sig at være et helt afgørende værktøj, der kan give os mulighed for at være aktivt og nærværende til stede i en meget travl hverdag med en venlig og viis attitude.

 

Og Mindfulness kan introduceres og instrueres, så alle kan være med, samtidigt med at traditionen respekteres. I dag foreligger så mange videnskabelige resultater, der understøtter Mindfulness’ positive effekter.

Når vi forstår og arbejder med Mindfulness som både opmærksomheds-træning (attention), kultivering af formål (intention) og en bevidst valgt måde at gå til liv, medmennesker og opgaver på (attituder), så bliver det tydeligt, at vi kan arbejde med Mindfulness som en organisatorisk forandringsagent – ligesom det alle dage har været en forandringsagent i individers liv.

Bo Heimann har undervist i Mindfulness i en række større danske organisationer med et forløb, der er baseret på videnskabelige resultater og designet til travle mennesker med lidt tid og høje ambitioner. Forløbet integrerer Mindfulness og dagligdagens konkrete opgaver. Det formidles let forståeligt og tilgængeligt for mennesker med en travl hverdag.

 

Kontakt Bo Heimann på +45 20 83 85 88 eller mail@boheimann.com


Add Comments