Loading...

BUSINESS COACHING – for dig, der ønsker at udvikle dig professionelt som leder eller medarbejder.

”Jeg kommer ikke med svar og løsninger, men med skarpe spørgsmål og en respektfuld overbevisning om, at du som min samarbejdspartner sidder inde med alle svarene selv. Vi har alle sammen flere muligheder og større potentiale, end vi tør tro på. Coaching er en hjælp til at erkende sit potentiale og handle på det.” – Bo Heimann

Mange har brug for hjælp til at fastsætte mål og nå dem, træffe beslutninger og finde motivation. Klassisk coaching er i den ramme et professionelt samarbejde, der sætter rammerne for en proces med ét sigte for øje: At du skaber konkrete resultater.

Ofte er det dog selve processen, der er målet: at tale, mærke og høre sig selv svare på coachens spørgsmål. Frem for fokus på handlingsplaner og mål er det her din udvikling – via nye erkendendelser, indsigter og aha-oplevelser – der er coachingens mål.

Coaching er et frirum, hvor du har mulighed for at gen-opfinde dig selv; mulighed for at få formuleret den eller de nyttige historier, du gerne vil have skal være styrende for dig og dit liv.

En session koster 1250 kroner + moms, varer op til 75 minutter. Sessions afholdes på Frederiksberg, på dit kontor eller efter aftale.


Add Comments